Ir al contenido principal

Cursos abril-maig-juny 2016

CURSOS D’INFORMÀTICA

Aquests cursos són gratuïts i estan adreçats exclusivament:

  •  A persones que no tinguin cap contracte laboral, persones  jubilades o joves fins a 24 anys.
  • Per poder inscriure’s en un curs d'informàtica, cal estar empadronat al Vendrell. El dia de les inscripcions serà imprescindible presentar el DNI actualitzat o el volant d’empadronament, així com la targeta de l’atur.
  • Cada persona podrà fer un màxim de dues inscripcions. No es podrà fer més d’un curs per persona i trimestre.
  • Amb dues faltes no justificades es perdrà la plaça i no es podrà tornar a fer la inscripció fins a la nova temporada.

INSCRIPCIONS:

A partir del 7 de març de 2016,  al Centre cívic L'Estació. (A  les 8.00 h es començarà a repartir els números del torn, tot seguit es faran les inscripcions als cursos).



Comentarios

Entradas populares de este blog

CURSOS ABRIL MAIG JUNY 2011

Els cursos que ofereix el Punt Òmnia i el Local Cìvic Roquetes durant el mesos d'abril, maig i juny de 2011. Aquests cursos són gratuïts i estan adreçats exclusivament a persones que estan a l'atur, gent gran (majors de 60 anys) i joves fins a 24 anys. Per realitzar els cursos, cal estar empadronat al Vendrell; per tant, serà imprescindible presentar el dia de les inscripcions el DNI actualitzat o el volant d'empadronament, així com la targeta de l'atur. No es podrà fer més d'un curs per persona i trimestre. La inscripció es realitzarà del 14 al 31 de març de 2011 al Centre cìvic l' Estació de 9:00 a 14:00 i de 15:00 a 21:00. Els cursos seran els següents: