Ir al contenido principal
INFORMACIÓ PELS USUARIS DEL PUNT ÒMNIA


Desde el 13 d'abril el Punt Òmnia del Centre cìvic l'estacio dispossa de nou maquinari incloent tot el software necessari per realitzar treballs, navegació i xat.

Comentarios

virgi ha dicho que…
Soy una de las alumnas de omnia -vendrell de la cual tengo que decir estoi contenta por los cursos que se imparten, al menos a mi me va de fabula he aprendido mucho sobre ordenadores cosa que antes estaba perdida. Otra cosa que queria comentar era que se agradece el nuevo cambio efectuado en los ordenadores ya que los de antes la verdad dejaban mucho que desear. La verdad animaros vale la pena.
francisco ha dicho que…
DESDE LUEGO YO JAMAS ME PODRIA IMAGINAR ESTAR METIDO EN ESTE MUNDO DE LA INFORMATICA .
ESTE ES EL SEGUNDO CURSILLO QUE HAGO EN CENTRO CIVICO DEL VENDRELL.
Y LA VERDDAD VALE LA PENA
DEL PROFE NO OS DIGO VENIR A
CONNCERLO.
EN ESTE CURSILLO QUE ESTAREMOS 3 MESES HEMOS ESTRENADO ORDENADORES NUEVO EL CAMBIO HASIDO TREMENDO , ANIMAROS PUES MERECE LA PENA ESTAR METIDO EN ESTE MUNDILLO.
dolors ha dicho que…
dolors soy una alunda de Omniavendrell,mi comentari es que llevo barios cursos y desde que temos los ordenadores nuevos nuestro trabajo nos marcha estupendamente mejor,y todos funcionan perfectamente .
francisco ha dicho que…
RUBENS TENGO AQUI ALGUNOS PAPELES DE HACIENDA.

Entradas populares de este blog

CURSOS ABRIL MAIG JUNY 2011

Els cursos que ofereix el Punt Òmnia i el Local Cìvic Roquetes durant el mesos d'abril, maig i juny de 2011. Aquests cursos són gratuïts i estan adreçats exclusivament a persones que estan a l'atur, gent gran (majors de 60 anys) i joves fins a 24 anys. Per realitzar els cursos, cal estar empadronat al Vendrell; per tant, serà imprescindible presentar el dia de les inscripcions el DNI actualitzat o el volant d'empadronament, així com la targeta de l'atur. No es podrà fer més d'un curs per persona i trimestre. La inscripció es realitzarà del 14 al 31 de març de 2011 al Centre cìvic l' Estació de 9:00 a 14:00 i de 15:00 a 21:00. Els cursos seran els següents: